zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances ANCV accepté

Mobil-home De verhuuraccomodaties

Voor verhuur zijn zowel 4 persoons als 6 persoons mobilehomes beschikbaar. Het grootste deel van de mobilehomes bevindt zich op een afgesloten deel van de camping. Daar heeft u een heerlijk rustige plek. Deze stacaravans staan aangenaam en ruim tussen de hoge dennen en mooie struiken.

Mobil-home Bij meerdere stacaravans is het mogelijk om tegen betaling bijzettentjes te plaatsen. Zo kan er met meer personen genoten worden van de ruime plaatsen bij de stacaravans. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Let op, dit kan alleen bij de heel grote plaatsen met nummer 35 t/m 44. Bij deze stacaravans zijn geen huisdieren toegestaan. Uiteraard kunnen andere reizigers niet hun tentje bij uw stacaravan opzetten.

Onze mobil-homes beschikken over een eigen toilet en douche en zijn uitgerust met een koelkast, elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, servies, huishoudelijke benodigdheden, tuinmeubelen, parasol en droogrek.

het chalet buiten Het chalet heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed van 140 x 1.90 en een met twee eenpersoonsbedden. De keuken bevindt zich overdekt aansluitend aan het chalet en is uitgerust met tafel, stoelen, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat en uiteraard serviesgoed en bestek. Ook is er in het chalet een kleine badkamer met douche en toilet. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het algemene sanitair van de camping.

In de mobilehomes zijn dekens en kussens aanwezig. Hiervoor kunt u zelf lakens meenemen, of deze erbij huren. In dat geval vindt u de bedden opgemaakt. Dit kost 10 euro voor een 2-persoonsbed en 8 euro voor een 1- persoonsbed.

We hopen ook dekbedden en dekbedhoezen aan te schaffen. Voor 15 euro vindt u een 2-persoonsbed opgemaakt met dekbed, en voor 10 euro een 1-persoonsbed. Zelf uw dekbedden meebrengen kan natuurlijk ook. Geeft u bij uw reservering aan wat u wilt? Het aanbod van dekens, dekbedden en lakens geldt alleen als u zonder huisdieren komt. Als u met huisdieren komt, neemt u altijd uw eigen beddengoed mee.

Het verbruik van gas, elektriciteit en water, evenals verwarming (in stacaravans) zijn inbegrepen in de prijs. De hele camping is voorzien van wifi.

Opgelet:
- In accomodaties zijn huisdieren niet toegestaan (behalve in 1 stacaravan, en in 1 chalet op de plaatsen 14 en 15).
- In de prijs is de eindschoonmaak niet inbegrepen. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, of dit door ons te laten verzorgen.
- De ligging van de stacaravans maakt dat ze helaas niet toegankelijk zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Het huren van een stacaravan is mogelijk van 1 april tot 30 november 2020.

Het huren van het chalet is mogelijk van 1 mei tot 30 september 2020.

Bij het reserveren proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeursplaats. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Klik hier voor meer info: Stacaravans, 4 persoons

1 slaapkamer met een tweepersoons bed. ( 140 x 190)
1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden.

Mobil-home 4 persoons Mobil-home 4 persoons sanitair mobile-home 4 personen plattegrond mobile-home 4 personen 2 persons lit mobile-home 4 personen interieur mobile-home 4 personen 1 persons lit mobile-home 4 personen

Klik hier voor meer info: Stacaravans, 6 persoons

1 slaapkamer met een tweepersoons bed. ( 140 x 190)
2 slaapkamers met ieder twee eenpersoons bedden.

Mobil-home 6 persoons Mobil-home 6 persoons sanitair mobile-home 6 personen mobile-home 6 personen 2 persons lit mobile-home 6 personen interieur mobile-home 6 personen 1 persons lit mobile-home 6 personen

Klik hier voor meer info: Chalet, 4 persoons

We hebben ook een chalet (plaats 15), deze is geschikt voor 4 personen. De keuken is hierbij buiten, maar wel overdekt. Deze is daarom alleen van mei t/m september beschikbaar.

het chalet buiten het chalet buiten

de buitenkeuken het chalet binnen

het chalet binnen de buitenkeuken

De tarieven van de verhuur vindt u hier.

Op de plaatsen 1 t/m 34 zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd.

Op de plaatsen 35 t/m 44 zijn geen huisdieren toegestaan.

Klik hier om te reserveren.

De voorwaarden vindt u hier.

de Camping

Klik hier voor een plattegrond in hoge resolutie (1.8 MB).