Welkom Camping Verhuur Tarieven Reserveren Faciliteiten Omgeving Contact


zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83
+33 7 84 99 61 99

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances ANCV accepté

Welkom, bienvenue!

Welkom op de website van Camping Le Font du Merle, een rookvrije camping in de Zuid-Franse Cevennen.

In een prachtige omgeving kunt u genieten van een fijne vakantie! De camping ligt aan een riviertje op de helling van een bosrijke heuvel. Kijkt u gerust rond op onze site en spreekt deze camping, waar niet gerookt mag worden op het gehele terrein, u aan, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

Zolang er (inter-)nationale maatregelen zijn tegen het Covid-19 virus voegen we het volgende toe aan de voorwaarden:

Voor een reservering van een campingplaats betaalt u ook in 2022 geen aanbetaling. Bij de reservering van een mobilehome of het chalet betaalt u slechts 30 Euro als aanbetaling.

Voor alle bestaande en nieuwe reserveringen geldt dat alle kosten, inclusief aanbetaling, voor het deel van uw vakantie dat niet door kan gaan door het Corona Covid-19 virus worden terugbetaald:
- Als de overheid iedereen in het hele departement, regio of land waar u woont verplicht tot thuis blijven / confinement.
- Als een land de grenzen heeft gesloten zodat u onze camping niet kunt bereiken.
- Als onze camping gesloten moet worden.

Dit geldt alleen als uitzondering voor het Corona Covid-19 virus en verleent geen rechten voor andere gebeurtenissen. Hiervoor blijven de gewone voorwaarden geldig.

de Camping
Onze camping is een fijne plek in de natuur en tegelijk niet ver bij een dorpje en stadjes vandaan. Het zwembad is verwarmd met een zonnecollector. Er staan ligstoelen voor u klaar!

Ons restaurantje is beperkt open, maar er is een restaurant op ongeveer 200 meter van de camping.

We beschikken over een ruime speelplaats voor de kinderen, voetbaldoelen, een tafeltennistafel, en een jeu de boule baan. Vanaf een aantal plaatsen heeft u zicht op deze lager gelegen speelplaats.

kaartje Cevennen
Kortom: een rookvrije camping op een prachtige plaats in de natuur, leuke speelplaats voor kinderen, maar wel in de buurt van een dorpje, stadjes en culturele uitstapjes in de omgeving, een gezonde plek om even helemaal weg te zijn, te genieten van uw vakantie!

Hartelijke groeten,

Henry en Betty Mulder.
Camping Le Font du Merle