Welkom Camping Verhuur Tarieven Reserveren Faciliteiten Omgeving Contact


zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
70, Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83
+33 7 84 99 61 99

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances connect ANCV accepté

Chèque vacances ANCV accepté

Onze faciliteiten

De camping is een fijne plek in de natuur waar u van uw vakantie kunt genieten.

De speelplaats We beschikken over een ruime speelplaats voor de kinderen, een voetbalveld met vaste doelen, een tafeltennistafel, en een jeu de boule baan. Vanaf een aantal plaatsen heeft u zicht op deze lager gelegen speelplaats.

Het zwembad met terras Het zwembad is geopend vanaf 1 mei tot eind september. Het zwembad is verwarmd met een zonnecollector. Er staan ligstoelen en parasols voor u klaar! Uiteraard is het zwembad omheind volgens de veiligheidsnormen.

Kinderen zwemmen onder verantwoordelijkheid en onder toezicht van de ouders. We willen vervuiling van het zwembad zo veel mogelijk tegengaan, daarom is vooraf douchen verplicht. Zwemshorts zijn toegestaan, mits ze alleen gebruikt worden om mee te zwemmen.

Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

In ons restaurantje kunt u terecht voor een hapje en een drankje, een hamburger, friet, een heerlijke ijscoup. U kunt voor de volgende ochtend ook versgebakken brood bestellen. Ons restaurantje is ook buiten het hoogseizoen op reservering geopend, (op zondag gesloten.) en er is een restaurant op ongeveer 200 meter van de camping.

Voor campinggasten is er een mogelijkheid om het afvalwater te lozen, en de schoon water voorraad bij te vullen. Handig voor caravans en campers. Er is ook een wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Een gasfles huren is ook mogelijk. (Antargaz, propaan)

Op een aantal plaatsen is directe aansluiting op riool en watervoorziening mogelijk tegen meerprijs.

Het kinder huisje Het restaurant

Het restaurant vanuit de lucht Het sanitair