Welkom Camping Verhuur Tarieven Reserveren Faciliteiten Omgeving Contact


zwembad van de camping
   

Camping
Le Font du Merle
70, Le Fraissinet
30110 Branoux-les-Taillades
Frankrijk
+31 6 22 05 96 12
+33 4 66 60 63 22
+33 7 84 99 61 83
+33 7 84 99 61 99

Merel / Merle

Een deel van de camping

Oleander op de camping

Henry en Betty Mulder

Deze camping is gewoon rookvrij. Dit is een rookvrije camping.

Onze camping is rookvrij: Op onze hele camping mag niet gerookt worden, geen sigaretten, geen e-sigaretten. Er worden ook geen houtskool barbecues gebruikt.

Wij accepteren pinpassen en credit cards

Chèque vacances connect ANCV accepté

Chèque vacances ANCV accepté

Algemene voorwaarden:

Beste vakantieganger,

Hier vindt u onze algemene voorwaarden. Lees ze allemaal door voordat u reserveert, dan bent u zeker op de hoogte van onze regels en weet u wat u kunt verwachten. Zo kan iedereen van een fijne vakantie genieten!

Camping Le Font du Merle is een rookvrije camping. Dat houdt in dat op de gehele camping niet gerookt mag worden, niet in of bij de accommodaties, niet in of bij de eigen tent, caravan of camper. Ook bij het restaurant, het terras, de speelruimte etc mag er niet gerookt worden. Mocht u of iemand van uw reisgenoten dit niet prettig vinden, kies dan gerust een andere camping. Mensen die dit wel prettig of niet belangrijk vinden zijn uiteraard van harte welkom! Wij kunnen helaas niet garanderen dat er geen rook uit de omgeving langs waait.

Hoe reserveert u?

U vult op de site www.campinglefontdumerle.com in wat u wilt reserveren, wanneer, met hoeveel personen etc. Van de kinderen vult u ook hun geboortedatum in. Ook kunt u aanvullende wensen oid daar invullen, daar proberen we zo goed mogelijk rekening mee te houden. U krijgt een email van de camping of de door u ingevulde wensen op de gewenste tijd beschikbaar zijn, met daarin de gegevens hoe u de aanbetaling van 30 Euro kunt betalen. U betaalt binnen 10 dagen na ontvangst van deze email. De rest voldoet u uiterlijk 5 dagen voor aankomst per bankoverschrijving of bij aankomst per pin of contant. Als u de aanbetaling gedaan heeft, is uw reservering vast. Wordt de aanbetaling niet of niet op tijd gedaan, dan vervalt de reservering. In dat geval mag de campingeigenaar het te verhuren object/plaats aan een ander verhuren. Er is dan geen garantie dat er voor u nog plaats is op de gewenste tijd.

Indien de camping op de dag van aankomst niet in het bezit is van het totale verschuldigde bedrag, is hij gerechtigd de huurder de toegang tot het vakantieverblijf te ontzeggen, onverminderd het recht van de ondernemer op volledige betaling van de overeengekomen prijs. Dat willen we natuurlijk voorkomen, dus tijdig betalen is gewenst. Het is de huurder niet toegestaan om meer of andere personen in de accommodatie onder te brengen, dan die vermeld staan op de bevestiging/huurcontract. Daggasten worden ingeschreven bij de receptie.

Betaling:

Betaling bij voorkeur per bankoverschrijving, er is een mogelijkheid om het tweede deel te pinnen of contant af te rekenen. U begrijpt dat we liefst geen grotere bedragen aan contant geld op de camping willen. Voor Franse gasten accepteren we ook vakantie cheques. Gewone ( Franse) bankcheques accepten we ook, maar uitsluitend bij vooruit betaling die per post aan ons opgestuurd kunnen worden. Als de cheque niet inbaar is, vervalt de reservering.

Klik op deze link voor voorwaarden huur accommodaties.

Maximum aantal aanwezigen per plaats:
Er mogen niet meer personen in een accomodatie verblijven dan waarvoor deze geschikt is. (4 of 6, baby's en kinderen inbegrepen). Wilt u met meer komen? Dan kunt u er een tweede mobile-home bij reserveren. Voor een aantal van de mobile-homes waar extra plaats beschikbaar is, geldt dat er extra bijzettenten geplaatst kunnen worden. Maximaal 6 personen per mobile-home extra. Deze extra personen kunnen gebruik maken van het camping sanitair als de camping open is. Extra tenten mogen alleen als dit vooraf is aangevraagd. De kosten hiervoor zijn hetzelfde als bij een gewone campingplaats.

Aankomst- en vertrektijden:
Op de dag van aankomst is de huuraccommodatie beschikbaar vanaf 15.00 uur. Het is prettig als u kunt arriveren voor 20.00 uur. In het geval van late aankomst kan de receptie u mogelijk niet ontvangen. In geen geval kan de camping verantwoordelijk worden gehouden of de kosten van welke aard dan ook (hotelovernachtingen, maaltijden, toeslagen, enz.) worden vergoed.

Op de dag van vertrek moeten ze in perfecte staat en schoongemaakt worden achtergelaten en vóór 10 uur worden vrijgegeven. Indien u de eindschoonmaak niet zelf wilt doen, kunt u vooraf aangeven dat u dit wilt laten doen, uiteraard tegen betaling.

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve in twee daarvoor aangewezen accommodaties. Voor de locaties waar huisdieren wel zijn toegestaan: Uitwerpselen moeten onmiddelijk door u worden opgeruimd. De huisdieren moeten zijn aangelijnd en ingeent.

Beddengoed:
In de mobilehomes zijn kussens en dekbedden (in mobile-home 35-39) of kussens en dekens (in de overige mobile-homes) aanwezig. Hiervoor kunt u zelf hoezen of lakens meenemen, of deze erbij huren. In dat geval vindt u de bedden opgemaakt. Zelf uw dekbedden meebrengen kan natuurlijk ook. Geeft u bij uw reservering aan wat u wilt? Het aanbod van dekens, dekbedden en lakens geldt alleen als u zonder huisdieren komt. Als u met huisdieren komt, neemt u altijd uw eigen dekbedden, hoezen, enz mee.

Schade:
De huurder is aansprakelijk voor schade aan het vakantiehuis toegebracht door hemzelf en/of zijn reisgenoten dan wel bezoekers. Hij is gedurende de huurperiode verantwoordelijk voor het gehuurde en hij verplicht zich het netjes en schoon te houden.

Borg:
Bij het huren van een mobile-home of chalet betaalt u 250,00 Euro borg.

Tekortkomingen in het huis dient de huurder onverwijld en uiterlijk binnen 24 uur na het ontstaan of het constateren van de tekortkoming aan verhuurder te melden.

Bij het in goede staat achterlaten van uw accommodatie krijgt u de borg uiteraard zo snel mogelijk terug gestort. Indien van toepassing worden een eventuele verzuimde schoonmaak en/of veroorzaakte schade met de borg verrekend. Indien aangerichte schade meer bedraagt dan de waarborgsom, blijft u aansprakelijk voor deze schade. Uiterlijk binnen 10 dagen na uw vertrek wordt de borg of restant borg op uw rekening geretourneerd.

Klik op deze link voor voorwaarden over alleen de campingplaatsen.


Maximum aantal aanwezigen per plaats:
Er mogen niet meer dan 6 personen op een plaats verblijven (baby's en kinderen inbegrepen). Wilt u met meer komen? Dan kunt u er een tweede plaats bij reserveren.

Aankomst- en vertrektijden:
Op de dag van aankomst zijn de staanplaatsen beschikbaar vanaf 13.00 uur. Aankomst tussen 13.00u en 21.00u.
Op de dag van vertrek moeten ze uiterlijk om 12.00 uur zijn verlaten. De plaats moet in uitstekende staat achtergelaten worden. Ook tijdens het verblijf zorgt u voor een schone plaats.

In het geval van late aankomst kan de receptie u mogelijk niet ontvangen. In geen geval kan de camping verantwoordelijk worden gehouden of de kosten van welke aard dan ook (hotelovernachtingen, maaltijden, toeslagen, enz.) worden vergoed. Als u verwacht later aan te komen, graag even bellen voor overleg.

Komt u met uw eigen kampeermiddel langs, dan is de kans groot dat we buiten het hoogseizoen een plaats voor u hebben. Dan hoeft u niet eerst te reserveren, al mag dat natuurlijk wel. We schrijven u dan in en u kunt dan ter plekke een mooie plaats uitkiezen, uiteraard rekening houdend met wat er gereserveerd is. In dat geval betaalt u bij voorkeur per pin. Contant is ook mogelijk.

Elektriciteit:
Voor alle campingplaatsen is elektriciteit beschikbaar van 10 Ampere. Hier kunt u alleen gebruik van maken als u aangegeven heeft stroom te willen gebruiken.

Huisdieren:
Huisdieren zijn op het campingdeel toegestaan, mits aangelijnd en ingeent. Uitwerpselen moeten onmiddelijk door u worden opgeruimd.

Schade:
De huurder is aansprakelijk voor schade aan eigendommen van de camping toegebracht door hemzelf en/of zijn reisgenoten dan wel bezoekers.

Annulering reservering:

Mocht u door onverwachte omstandigheden moeten annuleren is dat voor u heel vervelend. Hiervoor gelden de volgende regels.

1. Bij annulering door de huurder:

o Een verkort verblijf, als u door omstandigheden eerder vertrekt, wordt niet terugbetaald.

o Bij een annulering 60 dagen of eerder dan de geplande begindatum wordt er 15 euro administratiekosten in rekening gebracht, wat er meer betaald is wordt teruggestort op de bankrekening waarvan het geld betaald is.

o Bij een annulering van 30 t/m 59 dagen eerder dan de geplande begindatum wordt 25% van de verblijfskosten in rekening gebracht. Als er meer is betaald, wordt al het meerdere terugbetaald. Er worden geen extra administratiekosten in rekening gebracht.

o Bij een annulering van minder dan 30 dagen voor de geplande begindatum worden alle kosten in rekening gebracht.

2. Indien de huurder verhinderd is, maar iemand anders wil deze plek op voordracht van de huurder voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan huren, worden de kosten evenredig teruggegeven, na aftrek van administratiekosten.

3. Bij annulering door de verhuurder

In geval van annulering door Camping Font de Merle, ontvangt u een terugbetaling van alle betaalde bedragen, exclusief alle schade en rente. Dit geldt niet wanneer de huurder en/of zijn reisgenoten zich niet aan de regels houden. Bij verplicht vertrek wordt geen geld terug betaald.

In het geval van annulering opgelegd door overmacht of voor de veiligheid van klanten, zullen we ons best doen om een wijziging van uw verblijf voor te stellen. U heeft 72 uur om de wijzigingen te accepteren of af te zien van het verblijf. Als uw verblijf verkort wordt door overmacht, wordt het niet genoten deel van de vakantie terugbetaald.

Bezoekers:

Daggasten zijn verplicht zich te melden bij de receptie. Zij worden dan tegen betaling ingeschreven als bezoeker.

Toeristenbelasting:

De toeristenbelasting bedraagt 0,22 euro per volwassene per nacht. Er is geen aparte afvalstoffenheffing.

Opladen elektrische auto:

We hebben een speciale plaats voor het opladen van elektrische auto's. Het is niet toegestaan om zonder overleg een elektrische auto op te laden via stroom van de huisjes of bij de campingplaatsen.

Zwembad:

Het gebruik van het zwembad is op eigen risico. Kinderen zwemmen onder verantwoordelijkheid en onder toezicht van de ouders. We willen vervuiling van het zwembad zo veel mogelijk tegengaan, daarom is vooraf douchen verplicht. Door ruim op tijd in te smeren met zonnebrandcrème geeft u dit te tijd om in te trekken en zijn beschermende functie optimaal te gebruiken. Ook voorkomt dit dat er onnodig veel zonnebrandcrème in het water terecht komt. Zwemshorts zijn toegestaan, mits ze alleen gebruikt worden om mee te zwemmen. Bij jonge kinderen is het gebruik van een zwemluier verplicht.

Restaurant:

Op de camping is een restaurantje gevestigd. Deze is buiten het hoogseizoen beperkt open, tijdens uw verblijf ziet u de openingstijden. Er zijn twee andere restaurantjes in de buurt, waar u lopend heen kunt. In ons restaurant kunt u ook per pin betalen. Het restaurant is ook te bezoeken door mensen van buiten de camping, zonder extra registratie.

Speelruimte:

Het speelterrein buiten is vrij toegankelijk, maar kinderen spelen er wel onder verantwoordelijkheid van hun ouder(s). Samen kunnen we het heel gezellig hebben, iedereen hoort er bij!

De speelruimte binnen is ook vrij te gebruiken, maar daar wordt extra van u verwacht om het netjes achter te laten. De materialen die hier staan zijn om te gebruiken, uiteraard niet om mee te nemen. Wilt u dit ook duidelijk maken aan uw kind(eren)? Zo heeft iedereen plezier van het mooie speelgoed… Boeken kunnen uiteraard wel geleend worden, maar ook graag weer terug gebracht. Spelletjes mogen ook geleend en weer teruggebracht worden.

Verzekering:

De huurders moeten verzekerd zijn voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Mocht er door uw toedoen iets ernstigs gebeuren, dan is dat verzekerd.

Het is stil op de camping vanaf 22.30 uur.

We wensen iedereen een prettig verblijf op Camping Le Font du Merle!